Disney Stoffen

Disney Stoffen  

Minions, Auto's, Feeën, Ninja Turtles enz. 

Subcategorieën

 • Bambi Disney
 • Maja de Bij

  Voor het nieuwsgierige bijtje Maya is het niet altijd makkelijk zich aan de regels van de bijenkorf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnengelei - levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf - wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd ook in het complot te zitten! Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke en nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya en Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de koningin te redden?

 • Cars Disney

  Cars Stoffen van Disney

 • Dombo Disney

  Dombo is met zijn enorme oren ook het mikpunt van spot door het circuspubliek. Wanneer mevrouw Jumbo haar kind verdedigt tegen een groep baldadige jongens, denkt de circusdirecteur dat ze dol is geworden en laat haar opsluiten. Dombo blijft zonder zijn moeder en verstoten door de andere olifanten achter.

  Hij krijgt onverwacht gezelschap van een muis genaamd Timmie, die zijn vriend en mentor wordt. Timmie probeert Dombo's status in het circus te verbeteren door de directeur over te halen hem tot toppunt van een act te maken. Dit mislukt gigantisch en Dombo wordt in plaats daarvan gedegradeerd tot clown

 • Hoe je draak te trainen

  Tijdens het afsteken van een vuurpijl op oudejaarsavond komen Lambik, Suske en Wiske op wonderbaarlijke wijze terecht in het oude China waar ze volgens oude geschriften verwacht worden als verlossers van een arm dorp dat ieder jaar na de oogst overvallen wordt door een roversbende.

 • Fast and Furious Disney
 • Felix de Haas Disney
  Hee, hallo! Hier is Felix de Kat,
  hij is lief en flink en ook heel gevat.
  Ga maar zitten en kijk nu maar gauw,
  't is Felix de Kat en hij is hier voor jou.
  Met Poindexter en de professor
  en Meester Cylinder ook.
  Die kat heeft een spannende tovertas,
  die tas, die tas die helpt een kat in het nauw,
  dus ga maar zitten en kijk nu maar gauw,
  altijd raakt die kat weer opnieuw in het nauw.
  Hij zegt van alles, maar nooit miauw,
  't is Felix de Kat en hij is hier voor jou.
  Felix de Kat en hij is hier voor jou!
 • Brandweerman Sam Disney
 • The Flinstones Disney
 • Frozen Disney
 • Harry Potter Disney

  Harry Potter Disney Stoffen

 • Jurassic World Disney

  Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden. 

 • Kapitein Sharky Disney

  Onbevreesd en vol gelach. Kapitein Sharky en zijn levendige bemanning gaan op spannende en angstaanjagende avonturen waarin ze leren dat er meer is dan de meest angstaanjagende piraat zijn - een goede vriend zijn.

 • Lion King Disney

  De leeuwenkoning Mufasa woont samen met zijn vrouw Sarabi en de andere leeuwen op de Koningsrots en is de trotse heerser over de leeuwen en andere dieren van de savanne. In Mufasa's schaduw staat zijn jaloerse en wrokkige broer Scar, die graag zelf koning wil worden.

  Mufasa's zoon Simba wordt geboren. De jonge Simba leert van zijn vader wat het latere koningschap inhoudt. 

 • Looney Tunes Disney

  Wie houdt er nou niet van Bugs Bunny die altijd de verkeerde afslag neemt bij Albuquerque, waar dat ook moge liggen. Of arme, domme Porky Pig die meer stottert naarmate hij bozer wordt? Maar allemaal leuk die Looney Tunes, het zijn ook een stelletje rare gasten bij elkaar. 

 • Madagascar Disney

  Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe wonen in Central Park Zoo in New York. Daar treden ze op voor de bezoekers, en met name Alex is de grote ster. Marty krijgt na zijn 10e verjaardag een midlifecrisis en wil ontsnappen om in het wild te leven.

 • Mia en Me Disney
 • Mickey en Minnie Mouse
 • Minions
 • Miraculous Disney

  Marinette lijkt een normaal schoolmeisje, maar schijn bedriegt. Ze leidt een dubbelleven. Wanneer ze niet zit te dromen over haar geheime liefde Adrien, is ze de superheld ‘Ladybug’. Maar Marinette weet niet dat Adrien ook een verborgen identiteit heeft: ‘Cat Noir’. Onbewust van elkaars ware identiteit ontmoeten de superonafhankelijke Ladybug en de zelfverzekerde Cat Noir elkaar op hun missies.

 • Monster en Co Disney

  ‘Monsters, Inc.’ is een meesterlijk monsterlijk modern sprookje voor jong en oud.

 • Mulan Disney

  De film speelt zich af in China, tijdens de Han-dynastie. Fa Mulan, dochter van de oude oorlogsveteraan Fa Zhou, doet zich voor als mannelijke soldaat, om zo de plaats van haar vader in te nemen in het gevecht tegen een invasie van de Hunnen.

 • OddBods Disney

  Zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei dagelijkse ergernissen moeten zien te overleven. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren hooguit met gebaren. Dit leidt tot juist zeer ongebruikelijke situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen, er dingen kapot gaan en ze kwaad op elkaar worden.

 • Paw Petrol

  Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

 • Playmobil Disney

  Marla en haar broertje Charlie. Ze veranderen plots in Playmobilpoppetjes en beleven een avontuur langs alle Playmobilwerelden. Zo komen ze terecht bij de piraten, Romeinen, Vikingen, cowboys, geheimagenten, dinosauriërs en feeën

 • Prinses Lillifee
 • Sesamstraat Disney

  De bekendste straat van Nederland! Iedere dag beleven Pino, Ieniemienie, Purk en Tommie nieuwe avonturen. 

 • Superhelden Disney oa Batman

  Batman is een rijke, goede detective, fysiek in topconditie, en geobsedeerd door wat hij doet.

  Toen Batman nog een jongetje was, wilde een man hem en zijn ouders in een steeg overvallen. De ouders werden daarbij doodgeschoten, een gebeurtenis die zijn leven veranderde. Om te zorgen dat niemand hetzelfde zou overkomen, wijdde hij zijn leven aan misdaadbestrijding.

  De stad waarin de held Batman woont en werkt, is Gotham City. Hij heeft samen met zijn rechterhand Robin een schuilplaats ingericht in een grot onder zijn landhuis. Zijn vaste vervoermiddel is de Batmobile.

  Batmans tegenstanders zijn de meest uiteenlopende figuren - denk aan Mr. Freeze en de Penguin. Zijn voornaamste tegenstander is de Joker. Een van Batmans grootste vertrouwelingen is zijn butler Alfred Pennyworth.

 • Tom en Jerry Disney

  Tom en Jerry is een Amerikaanse tekenfilmreeks over een kat (Tom) en een muis (Jerry)

 • Trollen
 • Toy Story

  Als er geen mensen in de buurt zijn, komt speelgoed tot leven. Het verhaal draait om het speelgoed van het jongetje Andy, en dan in de hoofdrol cowboy Woody, Andy’s lievelingsfiguurtje. 

 • Uggly Dolls Disney

  Ergens ver weg in een vreemd land waar Ugly en Perfect Dolls vredig samenwonen, leeft de lelijke Moxy. Moxy is een lieve en schattige Ugly Doll en bruist van energie. Op een dag besluit ze om haar angsten te overwinnen en als eerste Ugly Doll naar de elite school te gaan van de Perfect Dolls, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Ze wil de eerste Ugly Doll worden die levenslang door een kind wordt gekoesterd. Tijdens haar zoektocht moet Moxy haar eigen wereld veranderen en laten zien dat schoonheid niet altijd perfect hoeft te zijn. Maar als ze in de echte mensenwereld terecht komt gaat niet alles zoals ze hoopt...

 • Wickie de Viking Disney

  Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Viking jongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden.

 • Winnie de Poeh Disney

  Poeh beleeft veel avonturen, Poeh houdt van honing, er komt een nieuw dier in het bos, de dieren gaan op ontdekkingstocht. Winnie de Poeh heeft veel vrienden: Janneman RobinsonKnorretjeTeigetjeKangaRoeIejoorKonijn en Uil

 • Ninja Turtles
 • Kleine Zeemeermin Disney

  Het sprookje van de kleine zeemeermin begint met een beschrijving van de kleur, diepte en weidsheid van de zee. Daarin woont de  meermin met haar vader de koning, haar oma en haar 4 oudere zussen. Op haar 15e mag zij, zoals alle meerminnen, naar de oppervlakte zwemmen en de wereld daarboven bekijken. De 5 zussen zijn geboren met 1 jaar tussen ieder, en in de kleinste zeemeermin groeit het verlangen om met haar zusters mee te kunnen naar de oppervlakte zodat ook zij de mensen en hun steden kan zien.

  Gratis verzending bij bestelling vanaf € 50

 • Ariel Disney

  Ariël is een mooie, jonge zeemeermin en een van de zeven dochters van koning Triton en koningin Athena. Haar zussen heten Aquata, Andrina, Arista, Attina, Adella en Alana. Ze woont in Atlantica, het zeekoninkrijk van haar ouders. Ariël is avontuurlijk en nieuwsgierig en heeft een obsessie voor mensen en hun spullen die zij in het geheim verzamelt in een grot

 • Kung Fu Panda Disney