Pendikte 5-6 mm

Pendikte 5-6 mm 

Brei- en Haakgaren voor Pendikte 5-6 mm.

Subcategories

 • Stone Washed XL Scheepjes Katoen

  Stone Washed XL. 50 Gram. 75 mtr. Katoen/Acryl 70/30%. Pendikte 5 mm. Stekenverhouding 14 st. x 19 nld. 

 • Eliza Scheepjeswol

  Verkrijgbaar in 36 kleuren en met een ongekend zachte touch; Scheepjes Eliza is werkelijk zachter dan zijde. Deze getwijnde draad is verkrijgbaar in 9 gemêleerde en 27 uni kleuren. De gemêleerde draad is opgebouwd uit drie kleuren, welke als uni kleur ook in het assortiment voorkomen. Dit maakt het garen bij uitstek geschikt voor het maken van Tunisch gehaakte omslagdoeken, waarin meerdere kleuren gecombineerd worden. Ieder zelfgemaakt kledingstuk heeft een heerlijk draagcomfort voor het hele gezin, maar Scheepjes Eliza is ook zeer geschikt voor het maken van allerlei home deco projecten.

 • Scheepjes Sweetheart Soft Brush Pendikte 5-6 mm

  Scheepjes Sweetheart Soft Brush is een mooie, subtiel gevlekte variant op het populaire garen Sweetheart Soft dat o.a. gebruikt wordt in de boeken Woolytoons Knuffeldekens. Het heeft de bekende superzachte touch en is daarom ook zeer geschikt voor het haken en breien van babykleertjes. 

 • Scheepjes Chunky Monkey Pendikte 5mm

  Chunky Monkey is een Anti Pilling garen

  De dikke Aran weight draad van 100% Premium Acryl is lichtgewicht, hypoallergeen, onderhoudsvriendelijk.

  Door de dikte van dit garen is het geschikt voor grotere items als dekens, woondecoratie en kinderspeelgoed, maar ook voor chunky vesten, truien, mutsen en sjaals is dit garen erg geschikt.

 • Durable Teddy

  Durable Teddy is een pluizig zacht garen van 100% polyamide. Het is zeer geschikt voor het maken van knuffels, zachte vestjes en dekens. Verkrijgbaar in 28 kleuren.

  Specificaties:

   Gewicht  50 gram
   Looplengte   65 meter
   Samenstelling  100% polyamide
   Advies naalddikte  5-6 mm
   Proeflap 10 bij 10 cm  14 steken x 22 naalden