Pendikte 4-5 mm

Pendikte 4-5 mm 

Alle brei- en haakgarens voor Pendikte 4-5 mm

Subcategories

 • Colour Crafter Scheepjeswol Acryl

  Colour Crafter Scheepjeswol. 100 gram. 100% Acryl. Pendikte 4 mm. Stekenverhouding: 20 st. x 24 nld.  

 • Merino Soft Scheepjeswol

  Merino Soft Scheepjeswol. 50 gram. 105 mtr. Pendikte 4-5 mm. Superwash Extra Fine Merino Wol/Micor/Acryl 50/25/25%. Stekenverhouding 19 st x 23 nld. 

 • Zareska Maris Extra Sokkenwol Scheepjes

  Zareska Maris Extra Sokkenwol. 50 gram, 80 mtr. Pendikte 4-5 mm. Acryl/Scheelwol/Polyamide 60/20/20%. 

 • Softfun Denim Scheepjes Katoenmenging

  Softfun Denim. 50 gram. 140 mtr. Pendikte 4 mm. Katoen/Acryl 60/40%. Stekenverhouding 21 st. x 30 nld. 

 • Super Noorse Neveda Extra Scheepjeswol,

  Super Noorse Extra Neveda Scheepjeswol, 50 gram, 80 mtr. Scheerwol/Polyamide 60/50%. Pendikte 4 mm. Stekenverhouding 14 st x 23 nld. 

 • Stone Washed XL Scheepjes

  Stone Washed XL. 50 Gram. 75 mtr. Katoen/Acryl 70/30%. Pendikte 5 mm. Stekenverhouding 14 st. x 19 nld. 

 • Softy Scheepjeswol 4-5

  Dit schattige 50 grams bolletje heeft een fijne, superzachte draad met een kleine gloss en een touch. Scheepjes Softy is verkrijgbaar in 25 kleuren. De dunnere draad is ideaal voor het haken en breien van figuurtjes zoals amigurumi en babypoppetjes. Maar Scheepjes Softy is ook zeer geschikt voor het haken en breien van babykleertjes.

 • Tijger, Koe en Zebra Scheepjes

  Tijger, Koe en Zebra Scheepjes

 • Secret Garden Pendikte 4
 • Eliza Scheepjs

  Verkrijgbaar in 36 kleuren en met een ongekend zachte touch; Scheepjes Eliza is werkelijk zachter dan zijde. Deze getwijnde draad is verkrijgbaar in 9 gemêleerde en 27 uni kleuren. De gemêleerde draad is opgebouwd uit drie kleuren, welke als uni kleur ook in het assortiment voorkomen. Dit maakt het garen bij uitstek geschikt voor het maken van Tunisch gehaakte omslagdoeken, waarin meerdere kleuren gecombineerd worden. Ieder zelfgemaakt kledingstuk heeft een heerlijk draagcomfort voor het hele gezin, maar Scheepjes Eliza is ook zeer geschikt voor het maken van allerlei home deco projecten.

 • Durable Cosy Fine pendikte 4-4,5 mm

  Cosy fine is een zacht garen in een menging van 58% katoen en 42% polyacryl. Dit garen is verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren. 

  Met het dunne zachte Cosy fine haak of brei je een geweldig vest, een kleurrijk kussen of een zacht babydekentje.

 • Durable Norwool Plus Pendikte 4,5 - 5 mm

  Durable Norwool Plus garen is een menging van acryl, polyamide en superwash wol. Het is heerlijk zacht, sterk, duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Door deze eigenschappen is dit garen bij uitstek geschikt voor de bekende Noorse sokken, maar ook aan te raden voor warme wanten, een fijne shawl, een mooie trui en dito muts

 • Merino Soft Brush pendikte 4-5 mm

  De heerlijk zachte, luxe draad van de Scheepjes Merino Soft Brush is hetzelfde als de Scheepjes Merino Soft: gemaakt van 50% superwash merino wol, 25% microvezel en 25% acryl. De fijne structuur van de merinowol zorgt voor een zijdezachte 'look and feel'. De zachtheid van het garen maakt het bij uitstek geschikt voor het haken en breien van kledingstukken, zoals truien, vesten en omslagdoeken. 

 • Durable Cosy Fine Faded 50gr Pendikte 4mm

  Cosy fine faded heeft de eigenschappen van de Cosy fine, een zacht garen in een menging van 58% katoen en 42% polyacryl, maar dan met een heel gaaf tie-dye effect! Het speciale verf procedé zorgt voor dit gave effect en geeft elk project net dat beetje extra. Belangrijk om te weten over dit garen is dat er variatie zit in intensiteit van de kleur op een bol. Hierdoor kunnen bollen verschillen in kleur en intensiteit.

  Het garen is perfect voor het maken van mooie shawls, dekens, kussens of amigurumi’s in verschillende kleuren combinaties en is beschikbaar in 26 kleuren. Uiteraard is het garen te combineren met Durable Cosy fine.

 • Durable Velvet Pendikte 3-5 mm 2

  Het wordt knuffelen met de Durable Velvet. Het is een chenille garen wat gekenmerkt wordt door een zeer zachte en soepele touch. Door dit knuffelbare karakter is dit garen perfect te gebruiken voor projecten als knuffels, kussens, dekentjes en vele andere items voor het interieur. Durable Velvet is superzacht door de hoge vezeldichtheid en heeft een mooie luxe uitstraling.

  Specificaties:
  Gewicht: 100 gram
  Looplengte:180 meter
  Samenstelling: 100% polyester
  Advies naalddikte: 3,0 - 5,0 mm

  Gratis verzending bij bestelling vanaf € 50

 • Durable Glam pendikte 4mm

  Het schitterende Durable Glam garen is een menging van katoen en lurex en geeft elk project een beetje glamour. Het is verkrijgbaar in 24 kleuren. 

  De kleuren van Glam zijn uitstekend te combineren met de kleuren van Coral of Cosy. Haak of brei de draden samen voor een subtiele glans of voeg glamour toe door met Glam een randje aan een sjaal of trui te maken. 

  Specificaties:

  Gewicht: 50 gram
  Looplengte: 130 meter
  Samenstelling: 75% katoen, 25% polyester
  Advies naalddikte: 4 mm

 • Scheepjes Scrumptious 4mm