Diddl Disney

Diddl Disney 

Diddl is een stripfiguur, in de vorm van een witte springmuis. Diddl woont in Kaaskoekjesland in zijn kaasholletje onder de zolderboom, Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen (één van zijn grootste hobby's). In zijn vrije tijd luistert Diddl het liefst naar knuffelige Diddl-rock, onder het genot van wat "Gaatjesberger Kaaslimonade" en een stukje "Sokkenlandse Grootgatige Superstinker". Diddlina is Diddls vriendin en eerste grote liefde. 

  • € 14,95

    Materiaal 95% Katoen, 5% Elasthan Breedte: 150 cm Gewicht: 200 g/qm Wassen:      gratis verzenden bij bestelling vanaf € 50 Diddl woont in Kaaskoekjesland in zijn kaasholletje onder de zolderboom, aan de noordelijke oever van het Maanschijnvonkelmeer. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen

    € 14,95
  • € 14,95

    Materiaal 95% Katoen, 5% Elasthan Breedte: 150 cm Gewicht: 200 g/qm Wassen:      Gratis verzenden bij bestelling vanaf  € 50 Diddl woont in Kaaskoekjesland in zijn kaasholletje onder de zolderboom, aan de noordelijke oever van het Maanschijnvonkelmeer. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen.

    € 14,95
Toont 1 - 2 van de 2 items