Woonaccessoires

Woonaccessoires 

Subcategorieën

  • Sale Ariadne at Home
  • Veren huisdecoratie

    Losse veren worden gebruikt bij het maken van huisdecoratie, zoals een dromenvanger. Bevestig de veren eenvoudig met lijm. Losse veren kunnen bovendien gebruikt worden om een Pietenpak te decoreren. Verkrijgbaar in diverse kleuren in de maten 11-15cm, 15-20 cm en 25-30 cm.

  • Kwasten diverse soorten woonass

    Kwasten zijn bijzonder veelzijdig en daarmee zijn zelfgemaakte dingen in een oogwenk omgetoverd tot een blikvanger. Ze zijn geschikt voor het decoreren van kleding, accessoires, sieraden of woondecoratie. Ze kunnen ook gebruikt worden voor allerlei soorten handwerk en creatieve projecten. De matte kwastjes kunnen met een paar steken worden aangenaaid en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Balletjesband deco

    Balletjesband is veelzijdig in gebruik en zorgt gemakkelijk voor een extra versierde uitstraling. Gebruik de band bijvoorbeeld voor het decoreren van kussenslopen, tassen, zomerse sjaals of zelfs (poppen)kleding! Het band kan bevestigd worden door het te naaien, maar lijmen kan ook. Balletjesband is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Toont 253 - 257 van de 257 items